Skoči na glavno vsebino

Ponudba izdelkov in prošnja učencev Osnovne šole Litija, Podružnice s prilagojenim programom, za donatorska sredstva

Spoštovani.

Situacija letošnjega leta je močno zaznamovala in vplivala na življenje ter delo tako posameznikov kot celotne družbe.

Vsakoletno tradicionalno izdelovanje novoletnih daril, ki jih učenci s posebnimi potrebami pridno izdelujejo in jih ponudijo na prednovoletnem bazarju, kot kaže v letošnjem letu ne bo izvedljivo. S tem bo onemogočeno zbiranje sredstev, s katerimi polnijo šolski sklad.

Denarna sredstva, ki jih zberejo v decembrskem času še tako nujno potrebujejo, saj z njimi pomagajo učencem iz socialno ogroženih družin.

V ta namen, da poskusijo z donacijami vsaj malo napolniti šolski sklad, so za vas pripravili novoletna poslovna darila, ki jih lahko naročite in podarite.

Z naročilom boste razveselili tako njih, kot svoje bližnje, zaposlene… in predvsem storili dejanje, ki vas bo dvignilo nad človeka.

Izdelke si lahko ogledate na spletni strani šole (tukaj), kjer jih lahko tudi naročite.

Najlepša hvala in veliko poslovnih uspehov.

“Zapomni si, da majhna prijaznost ne obstaja. Vsako dobro dejanje ustvari spremembo, ki je brezmejna.” (Scott Adams)

Učenci in učitelji Podružnice s prilagojenim programom

 

Pomočnik ravnatelja in vodja Podružnice s prilagojenim programom:                                                                               Ravnatelj

Robert Farič, prof.                                                                                                                                                         Peter Strle, prof

 

Dostopnost