Skoči na glavno vsebino

V šolskem letu 2022/2023 je Osnovna šola Ivana Skvarče v spomin Francu Kopitarju, organizirala likovni natečaj na temo » Med krošnjami«

Natečaja so se udeležili tudi trije učenci OŠ Litija, Podružnice s prilagojenim programom in sicer Amina Ljubijankić, Nejc Kosi in Rok Žibert po vodstvom mentorice Barbare Klanšek.

Na likovni natečaj se je odzvalo 29 mentorjev osnovnih šol in šol s prilagojenim programom s 150 likovnimi deli učencev. Komisija je izmed vseh 150 del izbrala le po tri iz vsake triade.

Tako je v kategoriji OŠ s prilagojenim programom za 1. in 2. triado, 1. mesto dosegel učenec Nejc Kosi. V kategoriji za OŠ s prilagojenim programom za 3. triado, pa je 1. mesto dosegla Amina Ljubijankić in 3. mesto Rok Žibert. Podelitev je potekala v Zagorju, pred OŠ Ivana Skvarče, kjer so podelitev priznanj združili z otvoritvijo dvorišča oz »učilnice na prostem«. Pripravili so bogat kulturni program.

Čestitke vsem trem učencem za odlične dosežke, v ustvarjenih delih je bilo zaznati veliko mero kreativnosti, igrivosti in otroške ustvarjalnosti.

 

                                                                                                                           Barbara Klanšek

 

Dostopnost