Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

 

S sklepom ministrice za izobraževanje in odločitvijo vlade (na podlagi odločbe ustavnega sodišča RS) se 5. 1. 2021 pričenja izvajanje vzgojno izobraževalnega dela v prostorih šole.

S tem datumom bomo izvajali obvezni program po predmetniku PP z NIS in PPVi, zagotavljali prehrano in v sodelovanju z občino tudi šolske prevoze.

Pri pouku v šoli lahko sodelujejo samo zdravi učenci in zaposleni. V ponedeljek, 4. 1. 2021 se bodo zaposleni udeležili množičnega testiranja na okužbo s Covid-19, z namenom zagotovitve varnega učnega okolja.

V kolikor se iz zdravstvenih razlogov kdo izmed učencev ne bi mogel udeležiti pouka v šoli, morate to sporočiti razredniku in predložiti zdravniško potrdilo, sicer je odsotnost pri pouku neopravičena.

Ker si vsi želimo, da bi bila vrnitev k pouku v šoli varna in trajna, bi vas radi opozorili na pomen strogega upoštevanja higienskih ukrepov za zajezitev širjenja z okužbo Covid-19: obvezno nošenje maske, razkuževanje in redno umivanje rok z milom ter toplo vodo, zračenje prostorov, fizična distanca do drugih ljudi (1,5 do 2 m) in prepovedano druženje izven kroga družinskih članov. V času pouka bomo pogosto zračili šolske prostore, zato vas prosimo, da imajo vaši otroci s seboj dodatna oblačila, da ne bo koga zeblo.

Leto 2020, ki se je izteklo, je prineslo veliko nenačrtovanega in težkega. Bilo je leto velikih preizkušenj in tudi težav. Z vašo pomočjo in zglednim sodelovanjem, smo vse težave premagali. Pred nami so še številni izzivi, ampak verjamemo, da jih bomo skupaj zmogli.

V novem letu vam želimo veliko zdravja, notranjega miru in veselja, zaupanja vase in v življenje, da bomo še naprej hodili skupaj po poti srčnosti.

Srečno 2021!

 

Robert Farič, prof.                                                                                                                               Peter Strle, prof.

pomočnik ravnatelja                                                                                                                            ravnatelj

 

Litija, 4. 1. 2021

Dostopnost