Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

Zaradi načrtovanja organizacije delovanja šole vas naprošamo, da starši učencev, ki so vključeni v oddelke Podružnice s prilagojenim programom izpolnite in izročite izjavi o zdravju in podatkih za prehrano, prevoz in varstvo razredničarki svojega otroka na e-poštni naslov razredničarke ali pa ob prihodu v šolo (obvezno pa ustno po telefonu razredničarki pred vrnitvijo v šolo). 

IZJAVA 1: : Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID19

IZJAVA 2:  Prijave prehrana, varstvo, prevozi

  • VARSTVO pred poukom bomo na šoli izvajali jutranje varstvo po potrebi do začetka pouka. Sporočite, ali bo vaš otrok vključen v varstvo in od katere ure dalje.
  • Varstvo po pouku do prevozov, oz. odhoda domov bo potekalo od konca pouka do odhoda učencev domov. Sporočite, ali bo vaš otrok vključen v varstvo po pouku in do katere ure.
  • ŠOLSKA PREHRANA Šolska prehrana bo organizirana kot običajno. Šola bo za vašega otroka pripravljala obroke kot pred zaprtjem šole 16. 3. 2020.
  • PRIHOD V ŠOLO/ODHOD DOMOV: Glede prihoda v šolo/odhoda domov NIJZ priporoča hojo in individualni prevoz s strani staršev (brez združevanja otrok), za učence vozače bo organiziran prevoz.

 

Robert Farič,                                                                                                                                          Peter Strle, prof.

prof. pomočnik ravnatelja                                                                                                                   ravnatelj

 

 

Dostopnost